Restaurant-Hotel De Maastol
Gault Millau Bekroont De Maastol met 12 punten
Knoopjelos
Culinair recensent Maurice van Brussel van knoopjelos.nl bracht onlangs een bezoek aan De Maastol. Ons restaurant werd beoordeeld met een eindcijfer van 7,6. Patron Luc Rinkens is enthousiast over dit resultaat. Hij ziet de beoordeling van de kritische recensent als een drijfveer om De Maastol te optimaliseren. ‘Deze recensie is waardering voor de inspanningen en kwaliteiten van het hele team’, aldus Luc. Lees de volledige recensie, klik hier.
à la carte menu vernieuwd
Onze gepassioneerde keukenbrigade presenteert vanaf november met veel trots het nieuw à la carte menu. Schuif aan en proef seizoensgerechten als gegrilde coquilles St Jacques en Roodpootpatrijs.
Menu Noël
Samen met familie of vrienden sfeervol dineren met kerst? De Maastol heeft ook dit jaar weer een bijzonder stijlvol Menu Noël samengesteld in combinatie met een arrangement van prestigieuze wijnen. Bekijk het Menu Noël hier en reserveer tijdig!
Lezersactie Chapeau
Lezers van Chapeau Magazine maken kans op een geheel verzorgd kerstdiner op zaterdag 25 december (eerste kerstdag). Beantwoord de lezersvraag in de wintereditie van Chapeau Magazine dat op 18 november in de winkels ligt. Voor vaste gasten en kenners van de klassieke gerechten van De Maastol is de vraag eenvoudig te beantwoorden.
Wijn column maan November
Maandmenu november 2010
Voorgerechten
Lauwwarme terrine van bospaddenstoelen met saus van cantharellen
*
Salade met gerookte wildzwijnham met zwarte pepermayonaise
*
Sauvignonsoep met gerookte zalm
Tussengerecht
- Risotto met rivierkreeftjes en schaaldierensaus
Hoofdgerechten
Gegrilde visduivelfilet met rode botersaus
*
Parelhoensuprème met witlof, appel en calvadossaus
*
Lendenbiefstuk met klassieke wildsaus
Nagerecht
Tiramisu van gekonfijte auron ananas en mascarpone
*
Duo van chocolade en pistacheparfait vanille en karamelsaus
*
Onze zeer gewaardeerde kaasterrine van 4 soorten kaas met vulling van abrikozen, vijgen en dadels
De prijs van het maandmenu is € 32,50 Uiteraard kunt u ook à la carte dineren
- De prijs inclusief het tussengerecht is € 42,50
De Maastol bij TV Limburg
Als vaste gast in de culinaire rubriek van het tv-programma ‘Limburg Vandaag’ kookt souschef Dennis Drenth op donderdag 18 november weer de sterren van de hemel. De live uitzending is tussen 14.00 en 15.00 uur. Daarna wordt het programma elk uur herhaald.
Reserveren
Vooraf reserveren stellen wij op prijs. Telefonisch reserveren kan via 043-4090405.
Direct online reserveren kan door hier te klikken.
Restaurant-Hotel De Maastol
Diepstraat 7
6245 BJ Eijsden
043-4090405
Geen opmerkingen:
Een reactie posten